Een Gouden Toekomst Begint Hier!

Doe mee met het gezondheidstraject van Paard & Vitaliteit
Ja, ik doe mee!

Bij Paard & Vitaliteit snappen wij als geen ander dat jouw paard meer is dan alleen een dier; het is jouw hart op vier benen! Daarom zijn we super enthousiast om je uit te nodigen voor het gezondheidstraject waarin jij binnen 6 maanden samenwerkt aan een fit, energiek en vitaal paard! 

  • Heeft jouw paard terugkerende gezondheids- of bewegingsklachten waar je maar geen grip op krijgt? Denk hierbij aan terugkerende maagproblemen, koliek, overgewicht, ondergewicht, onderbespiering of hormonale klachten.
  • Lukt het jou niet om jouw paard net dat extra setje naar de top te geven?
  • Of vind je het gewoon super fijn om 6 maanden begeleiding te krijgen in de algehele gezondheid van jouw paard? Dan is dit echt iets voor jou! 

Een uniek behandelplan op maat

Dit traject is 100% gepersonaliseerd en gericht op wat jouw paard nodig heeft voor een optimale gezondheid.

Kijken naar het groter geheel

Het totaalplaatje is zo belangrijk! Hoe wordt jouw paard gehouden? Wat is niveau van de training? Al deze informatie bij elkaar zorgt voor een succesvol behandelplan!

Experts aan je zijde

Ontdek, leer en laat je inspireren door onafhankelijke en deskundige experts!

Meten = Weten

Een halfjaar vol met metingen doormiddel van de Lecher-antenne inclusief volledig uitgeschreven verslagen en een passend uitgemeten behandelplan.

Wat houdt het gezondheidstraject van Paard & Vitaliteit in?

Eerste kennismaking

Wanneer de inschrijving binnen is plannen we een persoonlijke afspraak. Via een online zoom call ontmoeten we elkaar, maken jullie kennis met het gezicht achter Paard & Vitaliteit en bespreken we het gehele traject. Hier worden de eerste doelen al neergezet voor een ieder.

6 of 7 april: Eigenaar en paard komen naar Paard & Vitaliteit.

Het paard zal gewogen worden op een paardenweegschaal, krijgt een volledige gezondheidscheck door middel van de Lecher-antenne, een uitgemeten rantsoen en behandelplan. Aansluitend op het plan van aanpak wordt het paard direct behandeld met geluidsgolftherapie. Je zult na deze dag een volledig uitgeschreven verslag ontvangen met jullie persoonlijke behandelplan op maat.

26 april: Persoonlijk online contact moment.

Hoe gaat het nu met jouw paard? Hoe slaat de behandeling aan? Heb je vragen of wil je samen ergens over sparren.

18 of 19 mei: Eigenaar komt met het paard voor een controle afspraak naar Paard & Vitaliteit.

Een dag met een controle meting, geluidsgolftherapie en uiteraard weer een behandelplan hoe nu verder!

21 juni: Interessante online lezing en gezamenlijk contact!

De zin en de onzin van supplementeren wordt nader uitgelegd in een interessante avond lezing waarin verschillende facetten van voeding en de spijsvertering aanbod worden gebracht. Hoe maak je in de toekomst bewuste keuzes rondom voeding? Daarnaast is er een gezamenlijk contact moment waarin we met elkaar kunnen overleggen hoe het nu gaat en waar je eventueel nog tegenaan loopt.

2 augustus: Persoonlijk online contact moment.

De kers op de taart! Hoe zetten we de allerlaatste puntjes op de i voor het laatste meetmoment?

7 of 8 september: Afronding bij Paard & Vitaliteit

Een laatste bijeenkomst met een eindmeting, advies, geluidsgolftherapie, een weegmoment op de paardenweegschaal en uiteraard een oorkonde voor het afronden van hét gezondheidstraject!

Welke methodes worden er ingezet tijdens het gezondheidstraject?

Een volledig uitgemeten rantsoen ⮕

Een voedingsadvies dat passend is bij jouw paard.
Opgebouwd vanaf de basis tot de nodige ondersteuning. Een rantsoen dat passend is bij het behandelplan en bestaat uit voeding, supplementen, fytotherapie en/of kruiden naar wat het paard nodig heeft.

Geluidsgolftherapie ⮕

Genezen en ondersteunen met geluid en elektromagnetische golven! 
Jouw paard krijgt zijn of haar eigen samengestelde, unieke, programma met onder andere de chakra’s, de meridiaan systemen en de fysieke systemen. 
Dit alles wordt afgespeeld op het paard met hoge kwaliteit geluidsboxen. Alles om zo’n zuiver mogelijke toon te krijgen. Hoe zuiverder de toon is, hoe beter het werkt.

Weegmomenten ⮕

Hoe fijn is het om te weten wat jouw paard weegt? Niet alleen om het gewicht in de gaten te houden maar het is ook zo belangrijk om de juiste dosering af te stemmen qua sedatie, medicatie, voeding en supplementen! Bij de start en het einde van het traject wordt jouw paard gewogen op een professionele paardenweegschaal. Hiermee kun je motiverende doelen stellen om het traject aan te gaan! 

Volledige gezondheidschecks ⮕

Een halfjaar vol met metingen door middel van de Lecher-antenne inclusief volledig uitgeschreven verslagen. Meten = weten!

De Lecher-antenne is een eeuwenoud bekend meet instrument in de natuurgeneeskunde waarmee de vitaliteit van weefsels en organen kan worden gemeten. Hiermee kan exact de mate van gezondheid of pathologie van een orgaan of weefsel bepaald worden. Indien de organen uit balans zijn, hoeft dit niet meteen te betekenen dat jouw paard of het orgaan ziek is, maar dit kan net de disbalans zijn waar jouw paard zich niet vitaal, energiek of fit door voelt om optimaal te kunnen presteren.

Deskundige en eerlijke begeleiding ⮕

We staan voor je klaar om eerlijk, deskundig, onafhankelijk en ervaren adviezen te geven. Je staat er binnen het traject nooit alleen voor!

Kom in de kracht van kennis! ⮕

Ontdek, leer en laat je inspireren!

Vrije toegang tot vijf verschillende lezingen die gegeven worden bij Paard & Vitaliteit in 2024.

Sluit je aan bij een of meerdere van onze boeiende lezingen, waar kennis en enthousiasme samenkomen. Verrijk je geest, verbreed je horizon en beleef inspirerende momenten met andere liefhebbers!

De metingen zijn voor Lancaster de missing link geweest in zijn fysieke en mentale welzijn. Hij is gevoelig dus periodieke metingen gaan voorkomen dat hij weer helemaal vast loopt en kunnen we problemen voor zijn.

Margriet Koopman

SAM dierfysiotherapie en chiropractie

Duidelijke uitleg, mooi hoe dit preventief werken kan.
Jill legt duidelijk uit wat ze doet en wat ze tegenkomt. Omdat je je paard kent, herken je ook de punten die genoemd worden. Het mooiste vind ik dat dit preventief werkt. Je voorkomt problemen door bepaalde voedingsstoffen aan te vullen of door te stoppen met bepaalde producten die bijvoorbeeld niets doen voor je paard. Ik raad iedereen aan dit een keer te doen met z’n paard.

Patricia

Contact

info@paardvitaliteit.nl

Ter Aaseweg 2, 3626 AA, Nieuwer ter Aa

KVK: 72312122

Volg ons

© Paard & Vitaliteit – 2024