Home       Activiteiten       Over ons       Vaste bewoners      Blog       Contact

l

Revalidatie-vakantie stalling met een Holistische kijk

}

7 dagen in de week staan wij klaar voor jouw paard

9

Persoonlijk contact

Jouw dier is onze zorg

Doormeten met de Lecher antenne
Doormeten met de Lecher antenne
Doormeten met de Lecher antenne
Doormeten met de Lecher antenne

Lecher-antenne

Laat je paard, hond, kat of jezelf volledig doormeten doormiddel van de Lecher-antenne en creëer zo een beeld van de algehele gezondheid

Advies geven doormiddel van een algehele gezondheidscheck en op basis daarvan de juiste keuzes maken op het rantsoen van het paard, dit kan alleen doormiddel van het doormeten van het dier. Meten=Weten.

Lecher antenne geeft duidelijkheid

Keer op keer gaf de Lecher-Antenne zoveel duidelijkheid over de gezondheid van mijn eigen paarden en het advies welk voer en supplementen het beste op dat moment passend waren.

Aangezien ik het zelf heel belangrijk vind om mijn dieren gezond te houden en niet wil wachten totdat er gezondheidsproblemen ontstaan, zet ik preventief de leceher antenne in bij mijn dieren.

Het kan zo zijn dat je paard behoefte heeft aan bijvoorbeeld ander voer, een ander supplement of een andere kwaliteit van ruwvoer.

Voorkomen

Daarnaast zijn er ook veel klachten die er vaak regulier niet uitkomen, die juist met deze methode wel naar voren komen. Denk hier onder andere aan: Ziekte van Lyme, schimmels in de darmen, bewegingsklachten doormiddel van een verstoring in de blinde darm.

Indien de organen uit balans zijn hoeft dit niet meteen te betekenen dat het dier ziek is of het orgaan ziek is, maar indien je het paard hier te lang mee laat lopen kan dit op den duur wel ziek worden.

De Lecher-Antenne is een bekend meetinstrument in de natuurgeneeskunde waarmee de vitaliteit van weefsels en organen kan worden gemeten. Hiermee kan exact de mate van gezondheid of pathologie van een orgaan of weefsel bepaald worden.

Dus hoe gaaf is het dat je doormiddel van een algehele doormeting je paard op tijd kan behandelen met de juiste ondersteuning van producten!

01

Intake

Loop je al een tijd met het gevoel dat er iets speelt bij je huisdier of paard, maar kom je er maar niet achter wat het is? Dan is het zeker interessant om het dier een keer volledig door te laten meten. Maar ook een volledige check om problemen te voorkomen is aan te raden. Neem contact met ons op om te overleggen wat wij voor uw dier kunnen betekenen.

02

Wat houdt een consult in

Wij nemen alle tijd om het dier op locatie volledig door te meten. Daarnaast meten wij ook alle supplementen en voeding door om te zien wat het beste past bij het dier.

Voor het meten van een mestmonster nemen wij ook uitgebreid de tijd.  U ontvangt na het consult een uitgebreid advies en een verslag per E-Mail.

03

Kosten

Doormeten volledig paard € 165,-
Doormeten korte meting op locatie € 130,-
Doormeten humaan € 165,-
Doormeten van kleine huisdieren € 100,-Doormeten van een mestbal € 65,-

Alle bedragen zijn exclusief voorrijkosten

 

 

Paard & Vitaliteit

Het is ook mogelijk om zelf naar Paard & Vitaliteit in Nieuwer Ter Aa, centraal gelegen tussen Amsterdam en Utrecht te komen!  Bij de stallen hebben wij ook een behandelruimte om naar toe te komen voor de behandeling en het doormeten van jouw paard, hond of jezelf!

Doormeten volledig paard bij Paard & Vitaliteit €150,-

Paard & Vitaliteit | Nieuwe Ter Aasseweg 2 | Nieuwer ter Aa | www.paardvitaliteit.nl

Paard & Vitaliteit doormeten hond dmv Lecher-antenne
Paard & Vitaliteit testbuisjes voor een perfect uitgemeten rantsoen
Paard & Vitaliteit doormeten dmv Lecher-antenne
Bridle2fit hoofdstel op het hoofd van een paard

Werking van de Lecher-antenne

Elke lichaamscel, elke bacterie, elk virus, elke schimmel, elke groep van cellen en elk lichaam trilt en heeft haar unieke trillingsfrequentie. Of het nu om een menselijk lichaam gaat of om een dier, alles trilt op een andere frequentie. Met de Lecher-antenne kunnen de frequenties, in de vorm van elektromagnestische straling worden gemeten. Ziekte of zwakte is een verstoring van informatie. Als deze verstoring lang genoeg duurt, zal dit fysieke, zichtbare klachten geven.

Deze informatieverstoringen, ook wel disbalansen zijn te meten met de Lecher-antenne.