Home       Activiteiten       Over ons       Vaste bewoners      Blog       Contact

l

Revalidatie-vakantie stalling met een Holistische kijk

}

7 dagen in de week staan wij klaar voor jouw paard

9

Persoonlijk contact

Jouw dier is onze zorg

Mestbalmeting

Wist je dat er ook een interne gezondheidscheck uitgevoerd kan worden op een mestbal? Schimmels, bacteriën, infecties, organen, spieren, vitamine en mineralen, huidige voeding en gluten of insuline resistentie worden onder andere gemeten.

Bij een volledige meting paard/pony doormiddel van de Lecher-antenne zit altijd een controle meting op een mestbal inbegrepen. Dit gebeurd na 6 weken, de eigenaar van het paard brengt de mestbal langs of verstuurd deze via de post. Door deze controlemeting kun je zien of het behandelplan wat is gemaakt de meting ook daadwerkelijk is aangeslagen en hoe het nu met jouw paard gaat.

Het kan natuurlijk ook zijn dat je graag even een korte screening wilt van jouw paard omdat je denkt dat hij/zij net even wat extra ondersteuning kan gebruiken in bijvoorbeeld darmen, lever, nieren of vitamine en mineralen. Voordat er een supplement ingezet wordt is het altijd fijn om even zekerheid te hebben dat dit ook écht hetgeen is waar je paard last van heeft en dus op de juiste manier ondersteund waardoor het resultaat ook optimaal zal zijn!

Een mestbalmeting is €65,- en kun je toevoegen aan je winkelwagen via onderstaande knop. Het enigste wat je zelf even moet doen is een verse mestbal in een plastic zakje verpakken (liefst afsluitbaar) met daaromheen aluminium folie en dan op de post verzenden of naar de winkel brengen van Paard & Voeding.

Vergeet niet het informatie formulier te downloaden en bij te voegen bij de mestbal. 

Doormeten met de Lecher antenne