Home       Activiteiten       Over ons       Vaste bewoners      Blog       Contact

l

Revalidatie-vakantie stalling met een Holistische kijk

}

7 dagen in de week staan wij klaar voor jouw paard

9

Persoonlijk contact

Jouw dier is onze zorg

Bo Kasbergen van BBpremiumhorses komt naar Paard & Vitaliteit

door | apr 21, 2023 | Evenementen | 0 Reacties

Bo Kasbergen komt 21 mei 2023 naar Paard & Vitaliteit!

Bo van BBpremiumhorses is een paardenspecialist op het gebied van het werken en oplossen van ‘probleem’paarden. Zijn passie is het vertrouwen en de communicatie herstellen tussen ruiter en paard zodat je weer een combinatie kunt vormen.
Reageert je paard niet zoals je zou willen? Dan is de kans groot dat je het niet op de juiste manier vraagt. Grondwerk is niets meer dan het bouwen van wederzijds vertrouwen, begrip en respect. Grondwerk versterkt niet alleen je band en maakt het niet alleen mogelijk voor jou en je paard om een open communicatie te hebben, het zorgt er ook voor dat je paard op jouw leiderschap vertrouwt en daardoor veel minder de neiging heeft toe te geven aan zijn vluchtgedrag.

“Een paard is van zichzelf nooit een probleempaard. Dat is het geworden. Het gaat mis wanneer mensen hun manier van werken en trainen niet aanpassen aan het individu en het karakter van het paard.” 

Dezelfde taal spreken als je paard, elkaar feilloos aanvoelen, je paard de mogelijkheid geven respectvol zijn behoeftes en gevoelens te communiceren. Dit klinkt toch voor iedereen als muziek in de oren?

Lijkt het jou tof om les te krijgen van Bo? Of heb je liever dat Bo zich helemaal stort op jouw ‘probleem’ paard? Dat kan! We hebben 8 plekken beschikbaar op de Locatie van Paard & Vitaliteit.
De kosten zijn €85,- per combinatie voor 45minuten.

Kom je van ver en zou je graag je paard willen stallen?  Dit is geen probleem! Geef dit aan in de mail en we zullen de opties met elkaar bespreken.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *