Home       Activiteiten       Over ons       Vaste bewoners      Blog       Contact

l

Revalidatie-vakantie stalling met een Holistische kijk

}

7 dagen in de week staan wij klaar voor jouw paard

9

Persoonlijk contact

Jouw dier is onze zorg

Een meting met de Lecher-antenne geeft veel informatie omtrent de gezondheid van jouw paard

door | dec 29, 2022 | Lecher antenne metingen | 0 Reacties

Naast een uitgemeten rantsoen geeft een Lecher-antenne ook heel veel informatie over de algehele gezondheid van het paard. Vele klachten die regulier niet altijd eenvoudig te achterhalen zijn, kunnen er wel uitkomen met een Lecher-antenne, denk hier aan: ziekte van lyme, darm gerelateerde problemen, terugkerende peesblessures, koliek klachten etc.

De Lecher-Antenne is een meetinstrument waarmee je de vitaliteit van weefsels en organen kan uitmeten. Indien er een verstoring in het lichaam aanwezig is, dan kun je die gericht aanpakken met de juiste ondersteuning van voeding en supplementen. Alle voeding en supplementen worden uitgemeten om zo te zien welke producten ook echt resultaat gaan bereiken na de 1e behandeling.

Zet je een meting met de Lecher-antenne alleen maar in als er iets speelt?

Het liefst zet je een meting preventief in, om te voorkomen dat het orgaan echt ziek wordt. Mijn advies is om ieder paard 2x per jaar door te laten meten. Zo ben je er op tijd bij indien er iets speelt en kun je het direct aanpakken met de juiste ondersteuning.

Vanaf welke leeftijd kan ik mijn paard door laten meten?

In principe kun je alle paarden van alle leeftijden doormeten met de Lecher-antenne. Maar als je je paard al vanaf jongs af aan in je bezit hebt, dan is het toch super dat je het zo vroeg mogelijk doet! Indien het jonge paard in een goede gezondheid kan opgroeien is dit bepalend hoe het paard zal uitgroeien tot een sterk paard voor de toekomst. Vele aandoeningen die op latere leeftijd naar boven komen zijn vaak al ontstaan op jonge leeftijd. Maar ook niet te vergeten dat het veulen al belast kan zijn door de moeder met een aandoening, ziekte of afwijking. Dus als je het aan mij vraagt; hoe eerder hoe beter!

Je kunt nu bij ons op locatie komen voor het doormeten van jouw paard

Ik kan helaas niet heel Nederland en België afreizen, dus vandaar dat wij nu bij Paard & Vitaliteit ook de mogelijkheid bieden om op afspraak je paard door te laten meten bij ons op de locatie in Nieuwer ter Aa.

Hier kunnen wij naast een volledige gezondheidscheck, een uitgemeten rantsoen ook geluidsgolf therapie inzetten om het herstellend vermogen van het paard te activeren.

Maak een afspraak

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *