Home       Activiteiten       Over ons       Vaste bewoners      Blog       Contact

l

Revalidatie-vakantie stalling met een Holistische kijk

}

7 dagen in de week staan wij klaar voor jouw paard

9

Persoonlijk contact

Jouw dier is onze zorg

Het uitgemeten rantsoen van Luna sloeg aan, daardoor kreeg ze haar energie en enthousiasme weer terug!

door | mrt 14, 2023 | Lecher antenne metingen, Ervaringen | 0 Reacties

Luna is een kruising tussen een Friese stabij en een Heidelwachtel.
Ergens in oktober 2022 merkt ik dat Luna wat vaker moe was. 

Sneller moe dan wat ik gewend ben met Luna. Je kan wel zeggen lusteloos zelfs.

Op een gegeven moment besefte ik dat ik weer een soort smoes voor mezelf aan het bedenken was dat ik mij niet zo druk hoefde te maken over wat onze lieve viervoeter mankeerde.
Tussendoor had Luna er goede dagen bij dat ze met baas mee mocht met de jacht en dan was ze weer even helemaal hieper piep energiek zoals ik haar ken! Toen dacht ik hey gelukkig daar is ze weer Luna zoals ik haar ken. Helaas was dit dan van korte duur. De dag ernaar was ze weer zooo lusteloos en moe.

Je voelt dan zo machteloos, ik wist niet wat er aan de hand is ook niet of Luna pijn ervaarde. Anderen viel het ineens ook op dat Luna niet zo enthousiast en energiek was als wat zij gewend waren van Luna. Het kwam steeds wat vaker voor dat ze een paar meter achter ons liep dan wat we gewend zijn inplaats van enthousiast voor ons uit!

Steeds dacht ik , Luna heeft haar dag niet. Het klinkt misschien wat zweverig en te ver doordacht alleen ik wist zeker dat er iets niet helemaal goed zat bij Luna.

Bij de dierenarts kreeg ik steeds te horen dat ik gewoon even moest afwachten en dat het misschien zo voorbij zou zijn.

Ik vertrouwde het niet en via een vrienden ben ik bij Jill terecht gekomen. Gelukkig ook maar want iedere keer dat ik diep in de ogen keek van Luna (mijn maatje) werd ik alleen maar verdrietig dat ik niet wist hoe ik haar kon helpen.

Nadat ik contact had opgenomen met Jill wat overigens heel prettig was dacht ik dit is een goede stap in de goede richting 🙏

Eerlijk >>>ik vond het wel heel spannend toen ik naar Paard&Vitaliteit heen reed. Meer bang hoe zou ik reageren als de meting zou wijzen op een ernstige ziekte oid, wat niet te behandelen zou zijn. Of dat je achter komt dat luna van binnenuit ergens aan pijn lijd wat ze niet laat zien…

Van alles ging door me heen .

Jill heeft ons hartelijk ontvangen en heeft mij uitgelegd hoe de meting werkte. Tijdens de meting heeft ze Luna op haar gemak weten te stellen met haar vriendelijke stem. 

Tijdens de meting vond ik heel fijn dat Jill stapsgewijs vertelde wat ze deed. Ze meette op verschillende plekken bij Luna om achter te komen wat de oorzaak was van Luna haar lusteloosheid .

Wat ook heel prettig is dat je gelijk de uitslag krijgt. Ook dit word stap voor stap besproken.

Jill is een eerlijk, zorgzaam professional met heel veel passie voor haar vak en liefde voor de dieren die ze behandeld van wat ik ervaren hebt.  Ze geeft op en prettige manier praktische tips en adviezen waar je iets aan hebt. Gelukkig was de oorzaak door middel van wat supplementen te verhelpen.

Na een aantal weken kon ik gelukkig waarnemen dat de energie en enthousiasme weer terug kwam bij Luna.

Ik moest er misschien een stuk voor rijden maar ik zou het zo weer doen!!

Ben zo blij dat ik de stap heb genomen en dat via een verhaal van een vriendin aan dit adres ben gekomen.

– Anne-Marie –

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *