Home       Activiteiten       Over ons       Vaste bewoners      Blog       Contact

l

Revalidatie-vakantie stalling met een Holistische kijk

}

7 dagen in de week staan wij klaar voor jouw paard

9

Persoonlijk contact

Jouw dier is onze zorg

Jesse Drent naar Paard & Vitaliteit | Together we learn!

door | okt 3, 2023 | Evenementen | 0 Reacties

20 en 21 april s het zover; Jesse Drent komt naar Paard & Vitaliteit gelegen in het pittoreske Nieuwer ter Aa, onder de rook van Amsterdam voor het geven van meerdere lessen vrijheidsdressuur en bitloos rijden. 

“TOGETHER WE LEARN..”

Je bent nooit uitgeleerd en al helemaal niet wanneer we met paarden werken. Jesse streeft altijd naar een mooie samenwerking en het werken d.m.v. een positieve benadering.

“Het werken met paarden is een passie uit duizenden die we kunnen delen. Het belangrijkste wanneer we met onze paarden zijn is dat we deze passie nooit vergeten en onthouden waar het allemaal om draait, onze paarden.”

Jesse Drent geeft vol passie lessen aan iedereen en hij gelooft erin dat iedere combinatie samen hun doel kunnen bereiken. Focus op het positieve en de rest volgt. De lessen worden gegeven aan jou en je paard. Er wordt gewerkt op het niveau van de combinatie. Het maakt dus niet uit of je net begint of al gevorderd bent. Het is voor iedereen! Omdat er hier in groepen gewerkt wordt is het een leuke activiteit en kan iedereen ook nog eens van elkaar leren.

Kun je niet kiezen?  Er worden verschillende lessen gegeven en er is mogelijkheid om ook op beide dagen een les mee te pakken. 

Bitloos / neckrope rijden is vanwege veiligheid altijd met maximaal 2 personen en duren 30min.
Kosten; € 75,00 per persoon. 

Vrijheidsdressuur wordt gegeven in een les van 4 of 2 personen en duren 60min.
Kosten; € 75,00 per persoon bij een les van 2 personen | € 60,00 per persoon bij een les van 4 personen.

Heb jij graag alle tijd voor jezelf? Dat kan natuurlijk ook! Een privéles vrijheidsdressuur of bitloos rijden is € 80,00. 

(VOL!)Vind je het fijn om jouw paard te laten staan zodat je op beide dagen een les mee kan pakken of deel je samen een paard of pony en wil je graag allebei meedoen? Het is mogelijk om je paard bij Paard & Vitaliteit te stallen voor een nachtje. Wij bieden complete stalling inclusief onbeperkt en onverpakt ruwvoer. De paarden staan allemaal op XXL stofvrije houtkrullen. 

Kosten; €35 per nacht (hier zijn een beperkt aantal stallen voor beschikbaar) (VOL!)

Let op! Vanwege verwachte drukte is het toegestaan 1 groom per paard mee te nemen naast de deelnemer. Wil je met meerdere mensen komen kijken? Dit is mogelijk, kosten zijn € 10,00 per persoon. Hier zit een hapje en een drankje bij inbegrepen. 
De lessen zullen gereden worden op de locatie van Paard & Vitaliteit. Gelegen op de Nieuwe ter Aasseweg 2 in Nieuwer ter Aa. 

Wil je verzekerd zijn van een plekje? Reserveer dan via onderstaande link. Vol is vol!
https://paardvoeding.nl/?s=jesse+drent&post_type=product&dgwt_wcas=1

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *