Home       Activiteiten       Over ons       Vaste bewoners      Blog       Contact

l

Revalidatie-vakantie stalling met een Holistische kijk

}

7 dagen in de week staan wij klaar voor jouw paard

9

Persoonlijk contact

Jouw dier is onze zorg

NML health over de opening van Paard & Vitaliteit

door | feb 23, 2023 | Revalidatie stalling, Lecher antenne metingen, Vakantie stalling, Geluidsgolftherapie | 0 Reacties

Door NML health op 17 februari 2023

Een terugblik op de opening van Paard & Vitaliteit

Paard & Voeding

Al enige jaren is Jill Smit hét gezicht achter Paard & Voeding. Met een mooie winkel in Wormer adviseert zij menig paardeneigenaar op het gebied van voeding en supplementen. Zo ook de merken Phytonics en PUUR. Wij zijn altijd erg blij met gepassioneerde professionals die graag met onze producten werken, die meedenken met de klant en een passend advies op maat geven. Ook is Jill met haar team regelmatig aanwezig op diverse grote evenementen. 

De grote droom

En toch bleef daar voor Jill die ene grote droom… En sinds dit jaar is deze uitgekomen! Naast Paard & Voeding is Jill nu ook Paard & Vitaliteit gestart. Jill volgde succesvol de opleiding voor het werken met de Lecher-antenne en connectie sensor via Healthcare Academy Den Hoek. Paard & Vitaliteit gaat zich richten op holistische zorg voor paarden. Revalidatie, maar ook voor vakantiestalling. Ook is de accommodatie geschikt om klanten van buitenaf te ontvangen voor consulten met o.a. de Lecher-antenne.

De grote opening

Op vrijdag 13 januari was de grote opening op de nieuwe locatie, centraal gelegen in Nederland in Nieuwer ter Aa. Onze collega Kelly van Phytonics is uiteraard even gaan kijken. Het eerste wat opvalt zijn de vele weilanden die de locatie tot zijn beschikking heeft. Daarnaast is er een buitenbak, longeerbak en een stapmolen. Ondanks het gure weer op vrijdag de 13e hangt er een ontspannen en rustige sfeer. Jill haar eigen paarden hebben al intrede gedaan in de stallen en genieten van alle aandacht. Zoals ik inmiddels van Jill gewend ben is ook dit professioneel en doordacht aangepakt. 

Wij wensen Jill en haar team heel veel geluk met deze nieuwe stap! En wees niet bang, de winkel in Wormer blijft gewoon bestaan!

Zoals Kelly van Phytonics al aangeeft werkt Jill al heel lang met PUUR en Phytonics. Jill heeft meerdere blogs voor NML geschreven en verhalen uit haar praktijk met ons gedeeld. Lees ze hieronder:

Daarnaast geeft Jill haar mening in opiniestuk ‘Hoefbevangenheid, wat is wijsheid?’

https://www.nmlhealth.com/nieuwsberichten/de-opening-van-paard-vitaliteit

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *