Home       Activiteiten       Over ons       Vaste bewoners      Blog       Contact

l

Revalidatie-vakantie stalling met een Holistische kijk

}

7 dagen in de week staan wij klaar voor jouw paard

9

Persoonlijk contact

Jouw dier is onze zorg

Gezondheidstraject Paard & Vitaliteit 2024

Gezondheidstraject Paard & Vitaliteit 2024

Bij Paard & Vitaliteit snappen wij als geen ander dat jouw paard meer is dan alleen een dier; het is jouw hart op vier benen! Daarom zijn we super enthousiast om je uit te nodigen voor hét gezondheidstraject waarin jij binnen 6 maanden samenwerkt aan een fit, energiek en vitaal paard!

  • Heeft jouw paard terugkerende gezondheids- of bewegingsklachten waar je maar geen grip op krijgt? Denk hierbij aan terugkerende maagproblemen, koliek, overgewicht, ondergewicht, onderbespiering of hormonale klachten.
  • Lukt het jou niet om jouw paard net dat extra setje naar de top te geven?
  • Of vind je het gewoon superfijn om 6 maanden begeleiding te krijgen in de algehele gezondheid van jouw paard? Dan is dit echt iets voor jou!
Reserveringskosten verblijf Paard & Vitaliteit

Reserveringskosten verblijf Paard & Vitaliteit

Wanneer het aankomt op het welzijn van je geliefde paard biedt Paard & Vitaliteit een unieke en zorgzame omgeving die perfect is voor tijdelijke stalling, of het nu gaat om een welverdiende vakantie of een noodzakelijke revalidatieperiode. Een kleinschalige privé stal met 15 boxen, maar wel met alle ruimte voor de paarden. Wij meten de paarden bij binnenkomst uit met de Lecher-antenne om een algehele gezondheidscheck uit te voeren en meten direct ook de behoefte van het paard qua rantsoen uit. De paarden kunnen bij ons in alle rust en met de juiste expertise verblijven.